Motivul uluitor din cauza căruia Simona Trașcă a fost sechestrată și bătută de fostul soț! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Deși s-a căsătorit din dragoste la o vârstă foarte fragedă, mariajul Simonei Trașcă nu a fost deloc așa cum și-ar fi dorit. La ani buni de la divorț, vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre chinul la care a fost supusă de fostul soț.

Simona Trașcă este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, aparență ce le dă impresia celor care o văd că nu a avut niciodată o problemă în viață. Ei bine, adevărul este cu totul și cu totul altul. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Deși avea doar 16 ani, Simona Trașcă s-a îndrăgostit lulea de un diplomat libanez cu care în cele din urmă s-a și căsătorit. Pentru o perioadă, blondina a dus o viață de lux alături de bărbatul cu care credea ca își va petrece restul vieții. Ulterior, tabloul de familie a fost completat de nașterea unui băiețel minunat și sănătos.

”M-am îndrăgostit de el la 16 ani. A fost dragoste la prima vedere, simțeam ceva frumos, era dragoste. Pentru el am fugit de acasă, mi-a zis că mă ia de nevastă, mi-a chemat părinții, m-a cerut și aia a fost. Fostul meu soț era diplomat, avea o firmă, era un bărbat foarte frumos, foarte puternic, foarte elegant”, a spus Simona Trașcă.

Motivul uluitor din cauza căruia Simona Trașcă a fost sechestrată

Însă într-o zi totul s-a schimbat radical! Simona Trașcă a mărturisit că după ce a refuzat să se convertească la religia fostului soț, acesta ar fi supus-o timp de un an de zile la bătăi crunte, în timp ce o sechestrase. Sătulă de tratamentele violente la care a fost supusă, vedeta i-a cerut divorțul, moment în care libanezul i-a furat copilul ca să o pedepsească.

”În ultimul an de căsătorie și-a dorit să trec la religia lui, la musulmani, iar eu n-am acceptat, deși făceam tot ce zicea el, mă îmbrăcam ca la ei, totul era ca la carte. Din copilărie l-am iubit și-l iubesc foarte mult pe Dumnezeu. Respect toate religile, doar o iubesc pe a mea. Asta a fost motivul pentru care am renunțat și am băgat divorț de bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, tatăl copilului meu. Nu pot să spun ce-mi făcea și cum se comporta cu mine, dar a fost un an foarte greu din viața mea. Am divorțat de un diplomat, alături de care aveam o casă imensă, piscină, saună, doamne pentru curățenie, șofer și am ajuns la mama acasă. Am fost nevoită să dorm pe saltea până să mă pun pe picioare. Am încercat să divorțez o dată, mi-a furat copilul, am stat nouă luni, fără el, dar a făcut Dumnezeu o minune foarte mare și mi l-am recuperat când nimeni nu mai credea asta”, a mai adăugat fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest