Nae Lăzărescu se răsucește în mormânt! Fiica actorului se războiește cu văduva artistului

 

Război pe averea lui Nae Lazarescu! La trei ani de la moartea regretatului actor, fiica lui îşi cere drepturile.

Nu toţi marii artişti au lăsat averi, iar urmaşii au trăit adevărate drame. Celebrul actor Nae Lăzărescu a murit plin de datorii. Cu toate astea, la trei ani de la trecerea în nefiinţă, nu are linişte! Fiica regretatului actor s-a hotărât să-i declare război mamei sale vitrege. 


Simona Lăzărescu a reintrodus de curând o acţiune la Judecătoria Sectorului 3 pentru averea tatălui său. Procesul urmează să aibă loc pe 24 octombrie 2016.

Maestrul mărturisea că nu a facut niciun ban din actorie, şi că această meserie l-a îmbogăţit doar sufleteşte, nicidecum financiar.

Iniţial, fiica actorului declanşase succesiunea sperând că va obţine o parte din avere, dar a renunţat la proces când a văzut că tătal ei nu avea niciun ban. Acum însă, s-a răzgândit, iar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.


”Atâta timp cât doamna Marcela, de-a lungul anilor, a împiedicat să existe o relație între tată și fiică, este foarte urât . Fiica mea își vrea măcar 75% din numele Nae Lăzărescu la care are dreptul. Durerea ei cea mai mare a fost când a văzut că pe posturile de televiziune s-a spus că Nae Lăzărescu a murit fără să aibă copii”, a dezvăluit Simona Lăzărescu.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest