N-ai fi crezut aşa ceva! Bianca Drăguşanu, renunţă pe bani grei, la toate cadourile pe care le-a primit de la Alex Bodi!

 

Niciodată să nu spui niciodată! Cam aşa e şi în cazul Biancăi Drăguşanu şi al lui Alex Bodi! În ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au întâmpinat în timpul relaţiei, nici ei nu ar fi crezut că sfârşitul mariajului o să arate aşa! După un divorţ controversat, parcă rupt din filmele hollywoodiene, iată că scenariul continuă pe acelaşi fir! Potrivit Spynews.ro, blondina a început să vândă toate cadourile pe care le-a primit vreodată de la Alex Bodi!

Sursele Spynews.ro au aflat, în exclusivitate, că Bianca Drăguşanu a găsit un mod de a scăpa de toate obiectele care îi aduc aminte de momentele petrecute alături de Alex Bodi. Blondina s-a apucat de vândut, iar sumele pe care le cere pentru obiecte, nu sunt deloooc mici!

Se pare că Bianca Drăguşanu a vândut, deja, ceasul pe care Alex Bodi i l-a făcut cadou! Iar dacă vă gândeaţi că ăsta este singurul obiect, ei bine, atunci vă înşelaţi amarnic! Nici genţile şi celelalte cadouri nu scapă!

Şi dacă tot vorbim de darurile oferite de Alex Bodi, să nu uităm de maşină! Spynews.ro a aflat că bolidul de lux, la volanul căruia stă Bianca este tot o „mică atenţie” din partea celebrului afacerist. Aşa că, să nu vă fie cu mirare, dacă mâine o vom vedea conducând un alt autoturism.

În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Bianca Drăguşanu a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că telefonul pe care Alex Bodi „i l-a furat” după divorţ a fost tot un cadou făcut de el: „Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a declarat  că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a luat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el, eu îmi permit şi singură. Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult.” a spus Bianca Drăguşanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest