Narcisa și Beyonce de România, ca două surori. Care este secretul celor două foste iubite ale lui King Guță

 

S-au înjurat, s-au scuipat, iar acum sunt cele mai bune prietene! Paparazzi spynews.ro au descoperit care este secretul prieteniei dintre Narcisa şi Beyonce.


După ce s-au bătut pe Nicolae Guţă, Beyonce şi Narcisa s-au împăcat. Cele doua au îngropat securea războiului. Dar care este secretul prieteniei dintre fostele femei din viaţa lui "king Guţă"!? Cum au ajuns Narcisa şi Beyonce cele mai bune prietene!?

Deci în detalii nu intrăm decât că suntem mamele la doi copii care sunt fraţi de sânge, sunt fraţi de tată şi ştii tu că ce lasă Dumnezeu trebuie să fie... să se respecte ca fraţi şi automat că şi noi suntem prietene, vorbim, ne întrebăm de copii şi cam atât pot să spun”, a declarat Narcisa pentru Star Magazin acum o lună.

”Avem amândouă copii şi cred că ei sunt cei mai importanţi.”, a spus Beyonce.

Să fie această împăcare doar de dragul copiilor? Eiii bine, paparazzi spynews.ro, curioşi de fel, au descoperit că altele ar fi motivele pentru care şi-au dat Narcisa şi Beyonce mâna. Ştim cu toţii că Narcisa a fost condamnată la patru ani şi două luni de închisoare cu executare, după ce a bătut-o pe Beyonce. Dar decizia nu este încă definitivă.

Însă, se pare că la mijloc este altceva. Narcisa a calculat bine totul pentru a scăpa de închisoare. În septembrie, când va fi următoarea înfăţişare, avocaţii ei vor merge să îi convingă pe judecători că fosta iubită a manelistului şi-a învăţat lecţia.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest