Narcisa Moisa amuzată de ultima declarație de dragoste a lui Yoannes

 

Cei doi și-au anunțat separarea, însă bărbatul continuă să-i declare iubire fostei partenere.

Relația dintre cei doi artiști a fost mereu una cu năbădăi, ei s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Nu a trecut mult timp de când Narcisa Moisa și Yoannes au declarat că nu mai formează un cuplu, iar separarea este definitivă. Cu toate acestea, bărbatul continuă să-și declare dragostea pentru fosta femeie din viața lui.  

"Frumusețea mea, chiar dacă am decis să ne separăm să știi că eu te voi iubi mereu ...", a fost mesajul scris de Yoannes în descrierea unei melodii ale cărei versuri erau: "Astăzi ridic paharul pentru fostul / (...) m-a pierdut ca prostul / (...) Ca tine nu mai caut." Firesc, replica lui Yoannes nu a rămas fără răspuns. "Mă faci să râd.", a scris Narcisa Moisa.

Cu câteva zile în urmă, Narcisa Moisa a anunțat despărțirea de artist. ”Când o să mă simt pregătită vă promit că o să vorbesc mai multe. Deocamdată vreau liniște și am nevoie de liniște. Dragii mei, încetați cu mesaje și telefoane, chiar și cei apropiați. Multă lume poate a observat că de mult nu am mai postat cu Yoannes. E clar și vă rugăm frumos să respectați decizia noastră luată de comun acord, sper să rămânem așa, fără certuri și discuții. Să fim sănătoși și să ne trăiască copilașii! Suntem aceeași Narcisa și Yoannes profesional și pe scenă, doar că în viața de zi cu zi nu mai formăm un cuplu”, a scris Narcisa Moisa, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest