Narcisa Suciu a trecut pe lângă moarte: „A fost o urgență de grad zero!”

 

Celebra cântăreață a povestit calvarul prin care a trecut între două concerte, când a fost operată de urgență. Cine i-a salvat viața artistei.

 

Cu două weekend-uri în urmă, Narcisa Suciu a avut cumpăna vieții. Cunoscuta cântăreață s-a simțit rău după un concert, dar a insistat să-și onoreze și al doilea eveniment antamat. Totul s-a întâmplat la data de 18 iulie, când după concertele de la Baia Mare și București a ajuns direct la urgențe, pe masa de operație. Narcisa Suciu a povestit tot ce i s-a întâmplat și cum a ajuns să fie la un pas de moarte.

 

„Am cântat în Baia Mare sâmbătă, iar la Chitila duminică. Sâmbătă noaptea am început să mă simt rău, duminică dimineața m-am simțit foarte rău. Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu fratele meu, spre Cluj, unde aveam bilet să zbor la București. Am vomitat în mașină, apoi în Cluj, în aeroport. Din fericire m-am întâlnit acolo cu Camelia Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult. Nu știam ce am, doar că îmi era foarte rău. Am luat o pastilă de rău de mișcare, am adormit, am ajuns în București, am mers la Chitila, unde aveam o cameră pentru cântare și am primit ajutor de la o asistentă. Mi-a dat niște injecții, niște calmante și am adormit. M-am trezit pe seară și n-am putut să cânt. Îmi era foarte rău. Până la urmă am zis să mă duc să cânt vreo trei piese. Am cântat o oră. Una peste alta, luni am ajuns într-un spital despre care știam că are cameră de gardă și primiri urgență pentru adulți. Mi-au făcut toate analizele posibile, am fost la CT. A venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intru în operație acum, că e o urgență de grad zero și că în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să ne iasă, iar dacă nu s-ar putea să fie prea târziu”, a povestit artista pentru Impact.ro.

 

Artista continuă să fie sub supraveghere medicală și le este recunoscătoare doctorilor care au avut grijă de ea. „Sunt încă în spital, pe perfuzii. Asistenta e chiar lângă mine! Nu știu când voi pleca acasă… Voi vorbi cu chirurgul, dar încă nu știu exact. Vă rog să mă înțelegeți, asta e! Atât de norocoasă am fost să fie de serviciu doamna doctor Daniela Godoroja, medic anestezist. E magică femeia asta. M-a intubat fără să-mi afecteze absolut deloc gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic. Iar chirurgul meu se numește Octavian Arnăutu și o să rămână în viața mea, parte din familie. Mi-a salvat viața”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest