Ne așteaptă chinuri și torturi pe teritoriul României! Femeia care a prezis incendiul din Colectiv face previziuni înfricoșătoare

 

Femeia care visat tragedia din Colectiv și alte accidente din ultima perioadă a făcut mărturisiri cutremurătoare despre ce urmează să se întâmple în România în perioada următoare.

Maria Ghiorghiu a intervenit la ”Star Magazin”, unde a vorbit despre viziunea sa, chiar de Sfântul Ilie.

”Bună ziua. Legat de acest mesaj pe care l-am primit azi-noapte când scriam pe blog, auzeam o voce cutrmeurătoare: ”Urmează chinuri și torturi”. Mi s-a spus că pe teritoriul României vor urma aceste lucruri. Nu este greu de bănuit despre cine este. Jihadiștii de la ISIS se află pe teritoriul României și se află într-un bloc. Absolut. Și românii vor fi cei torturați. Dacă autoritățile își dau silința, din păcate sunt prea puțini care îi apără pe români. Am văzut că așa arată Sfântul Ilie, era viu și mâna caii de foc, iar în stânga lui s-a făcut un perete de sticlă. Aș spune că ne așteaptă un al Treilea Război Mondial, nu numai că bate la ușile noastre, dar cred că a început deja”, a spus femeia la ”Star Magazin”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest