Nea Marin, în culmea disperării, după ce un infractor i-a furat identitatea și face bani cu numele lui!

 

Nea Mărin a ajuns în culmea disperării din cauza unui infractor care i-a furat identitatea! „Spaima vedetelor” ne-a oferit primele declarații despre situația în care a ajuns să fie victimă!

Dacă până acum Nea Mărin le teroriza pe toate vedetele din showbiz-ul autohton, iată că acum celebrul coregraf a ajuns să le ceară ajutorul, după ce un infractor i-a furat identitatea și face bani grei pe cârca lui.

Este cunoscut faptul că lui Nea Mărin îi place să trăiască în stil tradițional și nu este adeptul tehnologiei, motiv pentru care cineva a profitat de acest lucru și a creat o pagină de instagram pe numele lui, de mai bine de trei ani. De atunci, contul coregrafului a crescut, multă lume fiind indusă în eroare și crezând că cel care postează este chiar acesta.

Mai mult de atât, hackerii au încercat să obțină și bani în numele lui, moment în care Nea Marin a pus piciorul în prag și a apelat la cunoștințele sale din lumea mondenă, pentru a-l deconspira pe cel care vrea să îi facă rău.

Contactat de reporterii Antena Stars, Nea Marin a dezvăluit că Liviu Vârciu l-a sfătuit sa îi facă reclamație la Poliție celui care i-a furat identitatea, însă acesta sustine că nu vrea să apeleze la ajutorul legii pentru așa ceva, în schimb, vrea ca lumea care urmărește pagina în cauză, să înțeleagă că în spatele profilului său, nu se află el, ci un borfaș.  

„Îi rog pe toți să facă tot posibilul să mă scape de nebunul ăsta. E de mulți ani. toți mi-au zis că mă rezolvă, dar nu m-a ajutat nimeni. Toți au început și cică am multe comentarii. Liviu zicea să mergem la poliție, că mi-au luat buletinul.

Nu am timp de poliție, sunt cu muncă, sunt cu probleme. Rugămintea mea este ca lumea care mă urmărește să înțeleagă că este un cont fals. Cred că ăsta face bani pe seama mea. Lumea dacă înțelege să nu mai dea nimic acolo. Cere și bani în numele meu pentru tot felul de chestii.” ne-a spus Nea Mărin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest