Nelu Ploieşteanu şi femeia vieţii lui, din nou în faţa altarului! Ce a dus la reîmpăcare VIDEO

 

Nelu Ploieşteanu şi femeia vieţii lui au ajuns din nou în faţa altarului! Moartea fiului i-a devastat, dar le-a şi întărit credinţa în povestea lor! În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a vorbit despre perioada în care s-a despărţit de soţia sa, dar şi ce anume l-a făcut să se întoarcă la cea care i-a fost alături la bine şi la greu.

Nelu Ploieşteanu şi Elena au un mariaj de 46 de ani, dar timp de trei ani au fost despărţiţi. Motivul separării a fost infidelitatea artistului, dar în această perioadă cântăreţul nu a neglijat-o pe soţia sa şi a avut grijă să nu îi lipsească nimic.

Durerea şi suferinţa i-au adus împreună. După moartea lui Mihaiţă, fiul lor, cei doi și-au mai acordat o şansă. Tragedia are le-a lovit familia i-a adus mai aproape unul de celălalt şi i-a făcut să uite de toate neînţelegerile pe care le aveau înainte.

Nelu Ploieşteanu şi Elena au mărturisit că acum se înţeleg foarte bine şi mai mult de atât, au reînnoit jurămintele de la nuntă. Au mers la biserică unde şi-au sfinţit verighetele, iar în cadrul interviului, în exclusivitate pentru Antena Stars, artistul şi-a declarat dragostea pentru cea care i-a fost alături la bine și la greu.

„După un an am cerut-o în căsătorie. Mereu venea după mine. Nu aducea flori, ci bomboane de ciocolată. (...) Astăzi am cerut-o în căsătorie, ne-am pus pe mâini verighetele după ce am întrebat-o dacă vrea să fie soţia mea. Am fost şi la biserică să le sfinţească preotul. Suntem pe calea cea bună. Suntem cununaţi. (...) Eu nu pot să spun că regret, că noi doar nu am vorbit, dar ea avea tot ce îi trebuia pe masă. Sigur că o iubesc, că dacă nu o iubeam mai eram aici cu ea” a spus Nelu Ploieşteanu în cadrul interviului pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest