Nepoata lui Adi de la Vâlcea, ținta unui atac malefic: „E clar că cineva îmi vrea răul!”

 
+2 click pentru
galerie

Problemele se țin scai de nepoata lui Adi de la Vâlcea! După ce a fost implicată într-un scandal de proporții cu Denisa Despa, fiind bătută măr de aceasta într-un restaurant din Capitală,  un episod violent care a ținut primele pagini ale tabloidelor, acum Roxana Dobrițoiu este ținta unui act malefic.

Roxana Dobrițoiu este din nou în ipostaza de victimă, iar asta pentru că și-a găsit mașina avariată de trei ori în doar câteva zile. Nepoata lui Adi de la Vâlcea susține că dacă inițial a crezut că a fost o simplă întâmplare, în momentul în care și-a găsit autoturismul avariat de încă două ori și-a dat seama că există cineva care îi vrea răul.

Vedeta are de gând să ia măsuri și va apela la ajutorul patronului cartierului pentru a-i permite să se uite pe imaginile surprinse cu camerele de supraveghere din locul în care și-a lăsat mașina pentru a afla cine este persoana care nu îi dă pace.

„Prima dată am crezut că este o întâmplare să îmi găsesc mașina cu pană, dar se pare că nu mai este o întâmplare când găsești deja a treia oară mașina în decurs de câteva zile cu pană și mi se pare foarte ciudat și chiar o să vorbesc cu patronul cartierului pentru a vedea pe cameră exact ceea ce s-a întâmplat, pentru că sunt curioasă dacă are cineva ceva cu mine, sau, pur și simplu, sunt ghinionistă. Chiar sunt curioasă”, a spus Roxana Dobrițoiu la Antena Stars.

Întrebată dacă nu crede că ultimele evenimente din viața ei au avut legătură cu scandalul cu Denisa Despa, nepoata lui Adi de la Vâlcea a mărturisit că nu crede, însă nu garantează că lucrurile stau chiar așa.

„Vă dați seama că lumea este rea și nu poți să știi niciodată dacă îi vine cuiva în mine să îți facă rău, însă nu cred că are nicio legătură cu scandalul respectiv. Eu nu cred că s-ar ajunge la așa ceva. Sper. Ori poate fi vreo glumă proastă. Poate vreun vecin care nu mă suportă că dau muzica mai tare sau că fac repetiții. Mi-au spus că este cauciucul tăiat. De data asta nu pot să știu ce este, pentru că nu am ajuns cu ea la service. Am luat taxiul și am plecat unde aveam treabă, dar chiar o să merg și dacă de această dată e cauciucul tăiat e clar că cineva îmi vrea răul și voi fi foarte atentă și dacă e necesar chiar vor merge mai departe”, a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest