Nick Rădoi, părăsit de Mădălina Apostol, după cele cinci luni de “miere”! Bruneta s-a întors în țară/ VIDEO

 

Cel mai controversat milionar român din America a rămas singur! După aproape cinci luni petrecute în SUA, Mădălina Apostol a reușit sa se întoarcă în România. Am aflat prin câte a trecut până a revenit pe meleagurile natale.

Mădălina Apostol s-a întors din America după aproape jumătate de an. Ceea ce trebuia să fie o vacanță de o lună, maximum două, în State, alături de iubitul milionar, Nick Rădoi, s-a transformat într-o adevărată ședere de cinci luni!

Nu și-a imaginat niciodată că va sta departe de cei trei copii atât de mult. Nici nu și-a închipuit ca va rezista. Și-a cumpărat cinci bilete de avion, de fiecare dată, având speranța că va fi biletul norocos cu ajutorul căruia poate ajunge acasă, în România. Însă... au fost speranțe deșarte.

Din cauza restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus, iubita milionarului nu s-a putut întoarce atunci când și-a dorit. Cu toate că în fiecare seară vorbea pe videocall cu cei doi băieți adolescenți, dar și cu fetița cea mică de aproximativ patru ani, dorul era de nestăpânit.

După cinci bilete de avion și luni de așteptări, Mădălina Apostol este acasă, în România. Și ca un paradox, bruneta nu a putut să îsi ia în brațe copiii, decât după ce a trecut perioada de carantină. Așa cum prevăd procedurile legale.

Dar ușor, ușor, lucrurile revin la normal și Mădălina se întoarce la activitatea care a consacrat-o: gătitul. Și din câte am vazut în filmulețele ei de pe instagram, vrea să predea șfafeta mai departe, fetiței sale, Miriam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest