Nick Rădoi, primele declarații după ce Mădălina Apostol și-a asumat noua relație: „Există un bărbat în viața ei”

 

Nick Rădoi a avut o primă reacție, după ce Mădălina Apostol a dat de înțeles că s-ar afla într-o nouă relație și că l-ar fi dat uitării pe afacerist!

După o relație destul de controversată, cu multe despărțiri și împăcări, Mădălina Apostol ar fi decis să pună punct poveștii de amor pe care a trăit-o cu Nick Rădoi. În urmă cu câteva zile, bruneta dezvăluia că o duce mai bine ca niciodată și mai mult de atât, deja există un alt bărbat în viața ei care o face fericită.

Cum a reacționat Nick Rădoi, după ce Mădălina Apostol și-a asumat noua relație

Contactat de reporterii Antena Stars, Nick Rădoi a mărturisit că nu crede că fosta lui iubită ar fi găsit deja fericirea în brațele altui bărbat. Extrem de sigur de sentimentele pe care Mădălina Apostol i le poartă, milionarul a spus că este imposibil ca relația lor, așa contronversată cum este, să nu continue.

„Nu cred că este nimic adevărat. Doar un singur lucru, că există un bărbat în viața ei. Pentru mine e foarte clară că există un bărbat în viața ei. Părerea mea este că e foarte greu de înlocuit acel bărbat și dacă tu îți știi locul în inima acelei persoane, eu nu cred că ai cum să te îngrijorezi sau să își faci probleme. După 7 ani e greu ca eu să am altă poziție, dar dacă s-ar schimba ceva în viața noastră, voi fi primul care va afla înaintea oricărei persoane.” a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest