Nicolae Botgros este dependent de masca de oxigen, după ce a avut COVID-19! Plămânii i-au fost grav afectați!

 

Chiar dacă a fost declarat vindecat, după ce a avut COVID-19, Nicolae Botgros trece în continuare printr-o situație complicată. Maestrul dirijor este dependent de masca de oxigen, după ce plămânii i-au fost grav afectați de noul coronavirus.

Nicolae Botgros a fost la un pas de moarte, din cauza infectării cu noul coronavirus. Timp de o lună s-a luptat pentru viața sa, la secția Terapie Intensivă a unui spital din Chișinău, iar ulterior a fost externat, însă problemele nu au dispărut odată cu confirmarea că nu mai are COVID-19.

Maestrul a reușit să depășească perioada dificilă, însă a dezvăluit că a trecut prin momente traumatizate și a refuzat să fie intubat.

"Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat.”, a spus vedeta la Antena 3!

Nicolae Botgros este dependent de masca de oxigen, după ce a avut COVID-19!

Deși starea sa de sănătate este mult mai bună decât cea pe care o avea în urmă cu doar câteva săptămâni, Nicolae Botgros trece printr-o perioadă grea, iar asta pentru infectarea cu noul coronavirus i-a afectat plămânii în proporție de 80%., motiv pentru care a devenit dependent de masca de oxigen.

”Plămânii mei au fost afectaţi aproape 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva. Eu m-am născut în sânul lui Dumnezeu şi îi mulţumesc încă o dată că prin puterea oamenilor care s-au rugat am ajuns astăzi acasă", a declarat Nicolae Botgros pentru Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest