Nicole Cherry, dornică să își întemeieze o familie, cât mai repede! „Să fiu o mamă tânără”

 

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală românească, Nicole Cherry este o prezență extrem de discretă când vine vorba de relația sa amoroasă. Protagonista unei frumoase povești de dragoste de aproape doi ani, „Cireșica” și partenerul său de viață sunt pregătiți să treacă la următorul nivel.

Nicole Cherry este o norocoasă din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, se bucură de o carieră artistică de succes, iar pe plan amoros, lucrurile nici că puteau sta mai bine. Vedeta și iubitul său stau împreună, de ceva timp, iar totul decurge atât de frumos între ei, că au planuri foarte mari de viitor.

Întotdeauna extrem de sinceră cu admiratorii săi, „Cireșica” a răspuns fără perdea la întrebările adresate de fanii săi pe contul său de socializare, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Nicole Cherry a dezvăluit că este pregătită să se căsătorească, dar asta depinde numai de când va avea loc cererea din partea iubitului. Mai mult de atât, „Cireșica” a oferit și câteva detalii despre rolul de mămică. Întrebată de un urmăritor de pe social media când își va dori să aibă primul copil, artista a dezvăluit că își dorește să fie o mămică tânără, astfel că planul ar fi pentru următorii doi, trei ani.

S-au cunoscut înainte de a forma un cuplu

După decepția pe care a suferit-o în dragoste, după ce fostul iubit a înșelat-o cu cea mai bună prietenă, Nicole Cherry și-a găsit sufletul pereche alături de care urmează să își întemeieze o familie. Și pe care l-a avut întotdeana sub ochii ei. Se pare că artista și actualul partener se cunoșteau dinainte, motiv pentru care apropierea dintre ei a avut loc mult mai repede.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest