Nicoleta de la „Dragoste fără secrete” a făcut videochat! Cele mai ascunse taine ale concurenţilor ies la iveală! „Măcar eu recunosc”

 

Emisiunea „Dragoste fără secrete” scoate la iveală cele mai ascunse secrete ale concurenţilor, care luptă pentru a câştiga marele premiu – un apartament. Aşa se face că între Nicoleta şi Mădălin s-a iscat un nou scandal, în urma căruia s-au aflat lucruri neştiute nici măcar de apropiaţii acestora.

Subiectele picante nu încetează să apară, după ce între cuplurile Mădălina/Alexandru şi Nicoleta/Mădălin s-a iscat o reală controversă. Nicoleta şi Mădălin lasă telespectatorii cu gura căscată, la fiecare ceartă. Se pare că Nicoleta a mărturisit că a făcut videochat şi l-a acuzat şi pe partenerul cu care s-a înscris in emisiune că ar fi fost gigolo. Replica lui Mădălin a fost una temperată, contrar modului în care ne-a obişnuit şi cu un ton calm, a negat toate afirmaţiile acesteia despre el.

"Te lauzi că ai fost gigolo la viaţa ta şi mă faci pe mine c****. Da, eu măcar recunosc că am lucrat la un studio de videochat. Dar asta nu înseamnă că sunt c****. Înseamnă că am minte, că ştiu limba engleză", i-a spus Nicoleta, lui Mădălin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest