Nicoleta Dragne şi fostul soţ al Mădălinei Pamfilie, părinţi pentru prima dată? Cum s-a dat de gol vedeta

 

Nicoleta Dragne şi fostul soţ al Mădălinei Pamfilie au trăit frumoasa poveste de dragoste, departe de ochii curioşilor. După ce într-un final au făcut-o publică, la iveală au ieşit noi amănunte din relaţia lor, printr-un singur gest făcut de blondină. Să fie vorba de un copilaş?

Nicoleta Dragne şi-a făcut apariţia în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1, unde a vorbit extrem de deschis despre noua relaţie în care este. Se pare ca focoasa blondină formează un cuplu de câteva luni cu Alin Bruno, fostul soţ al Mădălinei Pamfilie. Chiar dacă bărbatul a însoţit-o pe ispită până la platourile de filmare, acesta şi-a dorit să stea în spatele camerelor şi să o lase pe ea să vorbească cu lux de amănunte despre povestea de dragoste pe care o trăiesc.

După ce a dezvăluit că îi este mai bine ca niciodată şi că bărbatul lângă care stă o face fericită, vedeta a fost luată prin surprindere de o întrebare adresată de Dan Capatos. Moderatorul emisiunii „XNS” a întrebat-o dacă îşi doreşte să devină mămică, iar fără să stea prea mult pe gânduri, Nicoleta a dezvăluit că a dezbătut subiectul cu noul ei iubit.

"Am multe gânduri de viitor. Avem aceleaşi gânduri şi ne dorim un copil. Sper să vă chem la botez", a spus Nicoleta Dragne în cadrul emisiunii "Extra Night Show".

Gestul care a dat-o de gol

La scurt timp după ce a fost întrebată dacă îşi doreşte să devină mămică, blondina a pus mâna pe burtă, gest care le-a atras atenţia tuturor din platoul emisiunii de pe Antena 1. Vigilent ca de obicei, Dan Capatos a spus că este de părere că blondina este deja însărcinată, dar vrea să ţină totul ascuns. Deranjată de comentariul moderatorului, fosta concurentă de la „Like a Star” a negat acest lucru cu rapiditate.

"Mă strâng pantalonii doar, momentan n-am ce să zic, nu ştiu ce să zic", a completat blonda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest