Nicoleta Luciu, clienta fidelă a medicului estetician! Își face intervenții o dată pe săptămână!

 

Când spunem numele Nicoletei Luciu ne gândim la unul dintre sex simbolurile din România. Chiar dacă a avut perioade în care fizicul ei a avut de suferit, mai ales după ce a dat naștere, vedeta arată mai bine ca niciodată. Atât datorită stilul de viață sănătos pe care l-a îmbrățișat, cât și ajutorului medicului estetician.

Nicoleta Luciu este un adevărat exemplu de voință și perseverență! După sarcină, vedeta s-a împlinit cu zeci de kilograme mai mult decât și-ar fi dorit, dar după ce a adoptat o dietă raw-vegană, a reușit să ajungă la silueta mult visată.

Iar dacă din punct de vedere al numărului de kilograme și al tonifierii a obținut rezultatele dorite, următorul pas a fost partea superioară a corpului. Mai precis: fața. Întotdeauna extrem de discretă când a venit vorba despre intervențiile estetice, nu a durat mult până când adevărul a ieșit la iveală și s-a aflat „trucul” la care apelează Nicoleta Luciu ca să arate atât de bine.

Se pare că vedeta este clientă fidelă a medicului estetician și merge săptămânal la cabinetul său, unde are parte de un tratament destul de... interesant. Mai precis, Nicoletei îi sunt injectate, o dată pe săptămână, soluții de fermitate a tenului și a gâtului, că de’, semnele timpului trebuie să fie acoperite și ele cu ceva.

Mai mult de atât, Nicoleta Luciu a apelat și la ajutorul medicului stomatolog, unde și-a făcut o alungire a dinților, fiind extrem de nemulțumită de forma pe care o avea dantura sa inițial.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest