Nicoleta Luciu, la un pas de căsătorie cu un artist din showbiz! S-au despărţit cu scandal, după 8 ani de relaţie!

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz! Vedeta a atras atenţia tuturor de la vârsta fragedă de 19 ani, după ce a câştigat premiul Miss România. Chiar dacă putea avea orice bărbat, inima fostei prezentatoare TV a fost cucerită de un artist din showbiz-ul românesc, alături de care a stat nu mai mult, nici mai puţin de opt ani!

Nicoleta Luciu nici că putea mai fericită decât este în ziua de astăzi! Mămică a patru copii şi căsătorită cu bărbatul visurilor sale, vedeta se bucură de o viaţă de familie extrem de frumoasă, la vârsta de 39 de ani. Dar nu putem spune acelaşi lucru despre tinereţea sa!

Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer au format cuplul ideal timp de opt ani de zile. Timp în care toată lumea îi admira atât pentru modul în care se înţelegeau, cât şi pentru cum arătau împreună. Cu toate acestea, după aproape un deceniu de relaţie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea despărţirii a şocat întreg showbiz-ul românesc, mai ales că lucrurile păreau că merg într-o direcţie bună între ei.

In perioada aceea, Nicoleta Luciu declara pentru presa centrală că motivul din cauza cărora s-au despărţit a fost gelozia lui. Vedetei i-a fost foarte greu să se separe de acesta, dat fiind că a crescut într-o familie in care toate femeile din jurul ei rămâneau cu bărbaţii lor, indiferent de lucrurile prin care treceau.

Recent, Dinu Maxer a dat glas şi variantei sale, din cauza cărora au decis să meargă pe drumuri separate. Nu a fost vorba nici de infidelitate, nici de gelozie, din punctul acestuia de vedere, ci doar de dorinţa mare a Nicoletei de a-şi întemeia o familie – dorinţă pe care Dinu Maxer nu a avut-o până de curând.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest