Nicoleta, primele declaraţii despre conflictul dur cu iubitul de la „Dragoste fără secrete”: „Nu ştie să se comporte”

 
+3 click pentru
galerie

Mădălin şi Nicoleta formează un cuplu controversat în experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete”. După ce au dat naştere unui scandal de proporţii, blondina oferă explicaţii despre cele întâmplate.

În apartamentului cuplului format din Mădălin şi Nicoleta a avut loc un scandal de mari proporţii. Cei doi şi-au aruncat vorbe urâte, încât tânăra vrea să se despartă de el, fără să îi mai acorde absolut nicio şansă. Întrebată de moderatoarea emisiunii, Iuliana Călinescu, ce anume s-a întâmplat între ei, blondina a povestit că partenerul ei habar nu are să se comporte cu ea şi face multe lucruri deranjante.

„Nu știe să se comporte. Îmi asum tot ce s-a întâmplat, nu știe să se comporte cu o femeie, de-aia am și reacționat așa. Nu a știut să mă trezească, a venit și mi-a turnat apă, m-am enervat foarte tare. Lumea va observa cât de prefăcut este Mădălin! Cine știe să se comporte cu mine, știe cum sunt. Nu știu cum ar reacționa cineva dacă s-ar trezi cu o pernă în cap. De azi înainte nu o să mai vorbesc cu tine, și gata! Băi băiatule, nu știi tu cum sunt eu, că nu ai stat cu mine în casă” a spus Nicoleta, despre cearta cu Mădălin.

„Numai în prezența ei sunt altfel. I-am zis să nu mai fie falsă în fața camerelor, că se vede” a replicat și Mădălin, la „Dragoste fără secrete”.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest