Nicoleta şi Alexandru, scene nedifuzate, înainte de eliminarea din competiţia „Dragoste fară secrete”! „Oare chiar atât de insuportabilă pot să fiu?” VIDEO

 

Nicoleta şi Alexandru este de departe unul dintre cele mai controversate cupluri care au existat în istoria reality-show-urilor din România. Chiar dacă au ales să fie împreună în emisiunea „Dragoste fără secrete”, până la urmă cei doi nu au putut rezona, odată ce s-au mutat în acelaşi apartament, aşa că au părăsit rapid competiţia.

Nu doar atât! Nicoleta şi Alexandru au luat-o pe drumuri separate, odată cu plecarea din emisiune. La terminarea filmărilor ultimei ediţie în care cei doi au mai fost prezenţi, aceştia au purtat o conversaţie care s-a lăsat cu plânsete profunde din partea Nicoletei.

Dialogul dintre cei doi a avut parte de reproşuri, discuţii emoţionante, dar şi foarte multe lacrimi.

„Oare chiar atât de rea pot să fiu, încât să mă umilesc în halul ăsta şi să nu primesc o şansă. Chiar atât de rea şi inuportabilă pot să fiu? Ce lucru am cerut?” a spus Nicoleta

„Acum o săptămână ţipai în gura mare că vrei să pleci şi să îți faci o relaţie, cu altcineva.” a răspuns Alexandru

„Am zis că nu suport să te văd în preajma altei femei” a continuat concurenta.

„Noi formăm un cuplu doar pentru fetiţă. Noi nu ne atingem aici” a concluzionat Alexandru

„Mă dor chestiile astea, doar că eu când iubesc o persoană o iubesc şi cu calităţile ei şi cu defectele ei” a mărturisit Nicoleta în faţa camerelor de luat filmat.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest