Nicoleta Voicu, teroare în miezul nopţii! Artista este urmărită non-stop! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu este extrem de speriată! De aproximativ două luni, artista trece prin clipe de groază, din cauza unei persoane care o urmăreşte non-stop şi o sună încontinuu la ore târzii.

Nicoleta Voicu are de gând sa pună punct situaţiei în care se află! Interpreta vrea să meargă la poliţiei pentru a face investigaţii şi pentru a afla cine anume o urmăreşte încontinuu. În cadrul emisiunii „Star Matinal” artista a mărturisit că persoana care nu îi dă pace, o sună la ore târzii, dar nu vorbeşte, fapt ce o îngrijorează extrem de tare.

"Vorbind espre un caz real. Mulţi din articole au sentimentul că eu stau şi inventez şi creez. Au fost două luni, imediat după despărţirea mea... aşa. La scurt timp după acel caz, după ce fata a fost lovită, bătută în faţa liftului. Venind această situaţie cu telefoane în noapte, ziua nu vorbea, nu spunea nimic, suna cu număr necunoscut, plus alte numere care apăreau dar a reuşit să le blochez. Sunt multe strategii ca să dispar din această sferă artistică. Am 20 de ani de carieră artistică. Ca femeie a fost destul de expusă. Nu întotdeauna am mers însoţită. M-am dus cu gândul la intenţia cuiva de a-mi face rău. La primele cinci, şase apeluri, blocam, credeam că o să dispară. Când am văzut cu primesc telefoane insistent, am zis că la următorul apel o să spun. Acum când m-a sunat a zis "Ce faci, frumoaso?". Am martori. Oamenii au sentimentul că stau să creez scenarii. Urc cu teamă, nu urc cu liftul niciodată. Minţile sunt fanatice", a spus Nicoleta Voicu la Star Matinal. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest