Noi detalii despre starea de sănătate a lui Constantin Zamfirescu, după ce a fost la un pas de moarte!

 

Constantin Zamfirescu, actorul cunoscut pentru rolul lui „Gogoașă”, a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticat cu cancer! După patru luni de la operația complicată pe care a suferit-o, un prieten de-al actorului a oferit noi detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Constantin Zamfirescu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost diagnosticat de medici cu cancer. Situația s-a complicat în momentul în care a avut nevoie urgentă de sânge pentru ca intervenția chirurgicală la care trebuia să fie supus, să aibă loc. Astfel că „Gogoașă” a apelat la ajutorul prietenilor lui din mediu virtual, moment în care a dezvăluit și cumpăna prin care trece.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar, a fost mesajul postat de Gogoașe pe Faceboook.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Constantin Zamfirescu

La patru luni de la operația complicată, se pare că starea de sănătate a lui Constantin Zamfirescu este una foarte bună, atât din punct de vedere al fizicului, cât și al psihicului, după cum a dezvăluit chiar un bun prieten de-al acestuia.

„E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!”, a afirmat, pentru playtech, un prieten de-al actorului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest