Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud-Est, după ce a fost internat la ATI cu COVID-19!

 

Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membri ai trupei 3 Sud-Este a fost internat la Terapie Intensivă, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, din cauza infectării cu noul coronavirus. Cum se simte artistul în aceste momente?

La scurt timp după ce Mihai Budeanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, cântăretul a fost internat în Spitalul Municipal din Mangalia, iar ulterior a fost transferat către Medgidia, la secția ATI.

Din cauza complicațiilor, cadrele medicale mărturiseau că starea de sănătate a artistului nu este deloc bună și că are nevoie urgentă de plasmă.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press un medic de la Spitalul din Mangalia!

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud-Est

În urmă cu puțin timp, colegii de trupă ai lui Mihai Budeanu au publicat un mesaj în care au dezvăluit care este starea de sănătate actuală a cântărețului. Potrivit spuselor lui Laurențiu Duță și a lui Viorel, artistul a trecut, din fericire, perioada critică și se pare că starea sa se îmbunătățește pe zi ce trece.

”Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! 🙏, au scris membrii trupei 3 Sud Est.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest