Nu l-ai fi recunoscut! Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie/ GALERIE FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Acum este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, motiv pentru care nu ai cum să nu îl recunoști dacă îl vezi pe stradă, dar cu siguranță, dacă i-ai fi văzut pozele din copilărie, n-ai fi știut cine este! Dacă nu te-ai prins despre cine vorbim, ne referim la Mihai Bedeac, care a postat o serie de imagini din anii tinereții, iar foarte mulți admiratori au rămas surprinși de înfățișarea sa.

Cine nu îl știe pe Mihai Bendeac? Nu doar că îl poți vedea pe scenele de teatru, atunci când vrei să te delectezi cu o piesă de calitate, ci dai de el mereu și pe micile ecrane, jurizând emisiunea iUmor de pe Antena 1. Dar chiar și așa, imaginile pe care le-a postat, în urmă cu puțin timp, pe contul său de socializare, au reușit să uluiască pe toată lumea.

Nostalgic, din cauza vremurilor de mult apuse, Mihai Bendeac s-a delectat cu câteva imagini din copilăria sa. Actorul a deschis albumele foto pline de amintiri și a împărtășit cu admiratorii săi, fotografii, de când era numai un copil. (GALERIE FOTO)

Dacă acum îl știm fără podoabă capilară și cu o barbă proeminentă, ei bine, în anii adolescenței, Mihai Bendeac avea păr, puțin răvășit și o față care trăda inocența. Imaginea pe care a postat-o întruchipează momentul în care scria pe o coală de hârtie, semn că a fost un elev sârguincios. Fotografia a venit însoțită cu un mesaj emoționant: „Vă e dor de copilărie? Mie da”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest