Nu mai ştie cum sa o impresioneze! Piţurcă, „maimuţăreală” de dragul Cristinei Ich, în centrul Capitalei! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Tineri, frumoşi şi îndrăgostiţi până peste cap, unul de celălalt. Alex Piţurcă şi Cristina Ich formează cel mai bombă cuplu al showbiz-ului românesc şi sunt făcuţi unul pentru altul.

Ba mai mult, relaţia lor a trecut şi la un alt nivel. Stau non-stop împreună şi astfel i-au surprins şi paparazzii SpyNews.ro, într-un restaurant din capitală, acolo unde nu s-au dezlipit unul de celălalt – s-au pupat încontinuu, s-au ţinut în braţe, semn că Alex Piţurcă îi face toate poftele iubitei sale.

O fumătoare înrăită, Cristina Ich a ieșit în fata restaurantului pentru „a pufăi una mică”, iar amorezul ei a însoţit-o fără doar şi poate. În timp ce aceasta fuma liniştită, Piţurcă reacţiona ca un copil care îşi doreşte să atragă atenţia. A început să facă o încălzire, tipică din fotbal, în speranţa că dragostea lui nu îşi va dezlipi ochii niciun minut de la el.

După terminarea ţigării, cei doi au intrat înapoi în restaurant, unde au continuat cu declaraţiile subtile de dragoste şi cu gesturile tipice amorezaţilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate