Nu poţi să dormi din cauza căldurii sufocante? Iată ce trebuie să faci cu şosetele tale înainte de culcare!

 

Temperaturile caniculare devin din ce în ce mai greu de suportat, iar multe persoane nu se pot odihni noaptea din cauza căldurii. Mai ales cei care s-au la bloc, la etajele superioare, cu greu reuşesc să îşi facă o oază de răcoare în casă.

Dacă în timpul zilei, temperaturile ridicate le putem suporta mai uşor, noaptea este, de cele mai multe ori, destul de greu să adormim. Dacă te regăseşti în această situaţie, încearcă un truc simplu, dar foarte eficient, care te va ajuta să adormi mult mai uşor şi nu vei mai simţi căldura din casă, conform site-ului secretele.com.

Pur şi simplu trebuie să pui o pereche de șosete într-o pungă de plastic și să o bagi la congelator cu 30 de minute înainte să adormi. Atunci când vrei să mergi la culcare, scoate punga din congelator și pune-ți șosetele din ea, în picioare.

La început poate să pară puţin ciudat, întrucât acestea vor fi înghețate, însă după câteva minute acest lucru nu va mai conta, pentru că te vei acomoda cu senzaţia.

După ce ți-ai pus șosetele în picioare, ești pregătit să faci față căldurii sufocante. În acest fel te vei relaxa mult mai uşor şi vei putea să adormi în câteva minute. Deși picioarele tale se vor încălzi treptat, apoi că sentimentul plăcut va dura mult mai mult, ceea ce înseamnă că somnul se va instala imediat și te vei odihni fără probleme.

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest