Nu ține cont de nimeni și nimic, când vine vorba să o răsfețe! Vlăduța Lupău, tratată ca o regină de soțul ei/ VIDEO

 

Au amânat petrecerea de nuntă cu sute de invitaţi, dar relaţia lor nu a fost deloc afectată. Soţul îi pune lumea la picioare Vlăduţei Lupău. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept dovadă!

Vlăduța Lupău este răsfățată din cale-afară. Și la concerte, dar și afară în oraș, frumoasa cântăreața are parte de tratament regal... cum s-ar zice. Toate poftele îi face soțul ei și o țipe ca pe o regină!

Vlăduță Lupău și Adrian Rus formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, fiind îndrăgiți pentru dragostea și susținerea pe care și-o oferă reciproc în fiecare situație.

Paparazii Spynews.ro au surprins momente frumoase între cei doi la un restaurant de fițe din Capitală. Pentru ieșirea la restaurant, interpreta de muzică populară a ales să îmbrace o ținută lejeră, de vară. Cântăreața a așteptat câteva minute ca mâncarea să îi fie servită, în timp ce soțil conversa cu prietenii lor. Așteptarea nu a durat prea mult și mâncarea a sosit, iar zxâmbetul a revenit pe fața artistei. Dar nu asta nu ne-a atras atenția, ci cum este tratată ca o regină de soțul ei. Și spunem asta pentru că la un moment dat i-a oferit să mănânce din pastele lui.

”Este exclus să stăm despărțiti, cred că trebuie să fii aproape mereu de omul pe care îl iubești și mai ales acum, la începutul relației”,  spunea Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest