Nunțile anului 2013. Vedetele au dat buzna la pirostrii

 

Anul 2013 a fost unul plin de evenimente fericite. Starurile autohtonme s-au întrecut în petreceri scumpe și momente de neuitat

Nunta anului a fost cu siguranță cea dintre Bianca și Victor. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la sfârșitul lunii septembrie, iar evenimentul a fost unul lux. De la rochia de mireasă, ce a costat în jur de 10.000 de euro, până la localul unde a avut loc petrecerea de nuntă.

Pentru că se iubeau nespus de mult, Connert-R și Mișa au decis să facă pasul cel mare tot anul acesta. Ei și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, dar nu la primărie, ci la restaurant. Artistul ar fi vrut să țină secret evenimentul, însă nu a reușit.

Alexandra Stoicescu și Sergiu Constatinescu s-au căsătorit în această toamnă, iar nunta lor a fost unul dintre cele mai elegante evenimente ale anului. Gabriela Vrânceanu Firea și Florentin Pandele i-au condus pe cei doi îndrăgostiți la altar și le-au stat alături la petrecerea grandioasă de nuntă.

Simona Bălănescu s-a căsătorit cu alesul inimii, Rareș Dragomir și au dat o petrecere pe cinste. Pe ringul de dans, Rareș și-a sărutat soția cu multă pasiune, iar la finalul momentului, a spus lumii întregi cât de norocos este să aibă o soție atât de frumoasă.

Jorge a ales să-și unească destinul cu Ramona Prodea, în Antalia. Prezentatorul TV a fost surprins de paparazii spynews chiar pe aeroport, împreună cu soția și nașii, în timp ce plecau spre vacanța vieții lor.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest