Nuntă spectaculoasă, demnă de Cartea Recordurilor! Invitații au petrecut până în zori

 

Se iubesc şi au decis să facă pasul cel mare. Doi tineri şi-au unit destinele şi au avut parte de o nuntă fastuoasă cu sute de invitaţi. Cu maşini luxoase şi îmbrăcaţi în ţinute vestimentare extravagante, nuntaşii au petrecut până în zori.

Este cel mai important eveniment din viaţa lor şi cum ar fi putut să fie decât unul perfeect! Înconjurată de invitaţi Mireasa şi-a făcut apariţia la marele eveniment ca o prinţesă, într-o rochie lungă, de culoare albă. 

Mirele a sorbit-o din priviri şi i se citeau emoţiile pe faţă când şi-a văzut aleasa inimii sale.  Dar, nici el nu a fost mai prejos. Îmbrăcat la 4 ace, într-un costum crem care îi venea turnat, a atras şi el atenţia tuturor invitaţilor. Ce să mai... un cuplu perfect!

Ei bine, şi după ceremonie, mirii alături de petrecăreţi au mers la restaurant unde i-a aşteptat o noapte lungă. După ce, bineînţeles, mirii au dat startul petrecerii, s-a jucat non stop. Cu aşa petrecere, nici nu aveau cum să stea jos.  Cât despre mâncare, în mod cert, invitaţii au fost răsfăţaţi cu mâncăruri pe alese şi cu băuturi fine!

Şi ce am mai putea spune... O nuntă spectaculoasă.. mai ceva ca-n basme!

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest