O nouă graviduţă în showbiz! Lili Sandu, mamă pentru prima dată: „Avea să-mi schimbe viaţa pentru totdeauna”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Lili Sandu este cea mai fericită femeie! Frumoasa vedetă urmează să devină mămică, la doar câteva luni după ce s-a logodit cu iubitul său, Silviu Ţolu, iar anunţul a fost făcut chiar de ea!

În câteva luni, Lili Sandu îşi va strânge copilaşul la piept, pentru prima dată! Vedeta a împărtăşit fericirea nemărginită cu fanii săi, prin intermediul unui video pe care l-a postat pe o reţea socială pe care este activă. Clipuleţul a prezentat cele mai frumoase clipe alături de iubitul său, dar şi o mică părticică din momentul în care aştepta rezultatul testului de sarcină, cu sufletul la gură.

"The best Valentine’s Day surprise! (n.r. Cea mai frumoasă surpriză de Valentine’s Day ❤️ Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea să-mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat că în câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a-mi tine copilașul în brațe🤰🏻

@silviu.tolu Te iubesc! #theTolus", a fost mesajul postat de Lili Sandu pe Instagram

Amănunte despre nuntă

Lili Sandu şi Silviu Ţolu s-au logodit în vara lui 2019, iar acum îşi fac planurile de nuntă. Frumoasa şatenă îşi doreşte sa aibă parte de o ceremonie discretă, la care să participe doar cele mai importante persoane.

"Mi-aş dori să fie undeva pe plajă să se întâmple, cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti", a declarat Lili Sandu la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest