O româncă i-a dat knockout lui Dan Bilzerian! Era iubita oficială a bogătașului, dar a vrut mai mult! De ce l-a părăsit/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Povestea româncei care a pornit de jos, iar acum învârte milioanele de euro pe degete. A devenit cunoscută după ce a ajuns în haremul unui bogătaș controversat. A trăit o viață în desfrâu și fără limite, s-a rupt cu greu de finanțatorul excentric, dar a aterizat în brațele unui fotbalist celebru, iar acum duce o viață de regină.

Andreea Cristina, căci despre ea este vorba, este una dintre femeile extrem de sexy care au reușit să îi sucească mințile lui Dan Bilzerian, milionarul excentric, de ale cărui petreceri este imposibil să nu fiți auzit.

Ei bine, tânăra participa în urmă cu ceva timp la asftel de distracții, alături de multe alte femei frumoase. Dar Cristina nu a fost iubita de o seară a tânărului afacerist, ci iubita oficială. Filmată, fotografiată de toată lumea, vânată de presa internațională și este din ce în ce mai urmărită pe instagram, Andreea Cristina a devenit, rapid, o personalitate.

Dan Bilzerian este cunoscut pentru femeile frumoase de care este înconjurat, astfel că viața alături de el nu a fost așa cum românca își imagina. Pentru că s-a săturat să-și împartă partenerul cu alte grații care își făceau veacul prin casele milionarului, a pus piciorul în prag și s-a ales cu o desparțire, despre care au vorbit milioane de oameni.

Și cum oamenii vorbesc, popularitate crește. Exact cum s-a întâmplat și în cazul ei. Dintr-o simplă iubită de milionar extravagant a devenit unul dintre cei mai urmăriți influenceri.

Andreea Cristina trăiește acum o viață de prințesă, dar de data aceasta pe banii ei. Pentru că se pozează în fel și fel de ipostaze sexy, românca a ajuns să facă sume frumușele din social media. Mai mult decât atât, a pozat pentru reviste importante și apare în topul celor mai importanți influenceri.

Dar fericirea nu e doar pe partea profesională! Andreea Cristina duce o viață liniștită, acum, alături de un fotbalist american Bryan Gaul. Tânăra s-a cumințit și a dat petrecerile nebune, pe clipele de liniște și romantice alaturi de partenerul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest