Ţi se face pielea găină! Iată un mesaj cutremurător în memoria Aureliei Ion

 

Studenta este plânsă de toată țara, cunoscuți și necunoscuți. Pe pagina de Facebook Respect Aura Ion, am găsit un mesaj ce te cutremură de-a dreptul. Semnat Cosmin Neidoni.

"În semn de respect, Aura Ion.

Aura Ion, Dumnezeu să te aibă în grija lui, odihnindu-te în pace!

Transmit un gând plin de tristeţe familiei tale, prietenilor tăi, celor care te pierd în mod direct şi care simt durerea de a şti că nu te vei mai întoarce niciodată acasă ori la locul tău de muncă, printre colegi şi prieteni.

Câtă durere trebuie să fie acum în sufletul părinţilor tăi, câte nelinişti şi întrebări care probabil nu-şi vor afla răspuns niciodată!?

Poate că există o rânduială divină pe care noi, pămîntenii, nu o înţelegem, poate că există o raţiune şi un sens al fiecărei pierderi, dar ea nu va ţine loc absenţei tale, Aura Ion, şi nici nu va alina suferinţa mamei tale, al tatălui tău care în mod nefiresc te vor duce spre locul înhumării tale.

Planurile tale, visele tale îşi vor găsi împlinirea în cer, printre îngeri, iar drumul tău prin viaţă, curmat atât de brusc nu a fost în zadar. Prin moartea ta, Aura Ion, înalţi în tăcere demnă un imn pentru toţi cei care se jertfesc, făcându-şi datoria! Înalţă-te şi vegheza-i de acolo de sus pe cei care te plâng împietriţi de suferinţă

Odihneşte-te în linişte, odihneşte-te în pace!"

Mai multe detalii AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest