Oana, în lacrimi la Dragoste fără secrete. A clacat: „Nu putem să jucăm teatru, să pretindem că suntem fericiţi” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Tensiunile au atins cote maxime la „Dragoste fără secrete”. De data aceasta, Oana a fost cea care a izbucnit în lacrimi din cauza presiunii pe care o resimte în cadrul experimentului de televiziune.

Oana şi Laurenţiu formează cel mai vechi cuplu din emisiune, iar energiile tuturor au reuşit, să îi acapareze, în cele din urmă. Din cauza conflictelor şi experienţelor la care au fost părtaşi, amândoi au trecut prin numeroase stări negative. Dar în ciuda încărcăturii emoţionale, cei doi încă sunt alături unul de celălalt, formând unul dintre cele mai puternice cupluri de la "Dragoste fără secrete".

„Simt că am o încărcătură emoţională foarte mare. S-au adunat multe. Dorul de casă, dorul de copil. Chiar dacă mă consider o femeie puternică, nu este un semn de slăbiciune acela, a plânge. (...) Mă întristează să văd că se tot pleacă anumite cupluri din emisiune. M-am ataşat de Rozy, dar nu este timpul pierdut, reluăm legătura. Dar mă rezum la cuplul nostru. Laurenţiu îşi dă toată silinţa să mă înţeleagă, dar îi este deficil să mă înţeleagă. Acum pot sa fiu tristă, după veselă şi tot aşa. S-au adunat lucruri pe suflet” a mărturisit Oana

În completarea cuvintelor Oanei, Laurenţiu a adăugat: „Nu putem să jucăm teatru, să pretindem că suntem fericiţi.”

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest