Oana Lis, dezvăluiri șocante, după ce o prietenă de-a ei a încercat să o despartă de Viorel cu orice preț: „Am plâns câteva zile”

 

Oana Lis a făcut o dezvăluiri șocante, în exclusivitate pentru Antena Stars! Vedeta a povestit cum o prietenă de-a ei a încercat sa o despartă de soțul ei, Viorel Lis, cu orice preț!

Oana Lis a dezvăluit că a existat o femeie care s-a băgat în relația ei cu Viorel Lis, atunci când cei doi erau la început. Vedeta a mărturisit că doamna în cauză era iubita unui prieten de-al fostului edil al Capitalei, iar totul a avut loc într-o vacanță la mare, pe care ea și Viorel au plătit-o integral.

„Eram cam pe la începutul relației cu Viorel și eram persoane sociale. Ne mergea bine și financiar și Viorel avea un prieten care avea o iubită și ei nu prea aveau bani și am propus să îi invită noi la mare. Au mers cu noi cu mașina, am plătit noi cazarea, în dorința de a fi mai mulți, de a face și un bine, de a ne distra împreună.

Acolo am avut surpriza. Viorel care este o persoană foarte sinceră și spune tot, chiar și chestii care m-au rănit, când am plecat să cumpăr mâncare, iubita acelui prieten a început să îi spună lui Viorel să aibă grijă cu mine, să nu rămân gravidă, că eu vreau să îl păcălesc, să nu pună nimic pe numele meu. Când am venit acasă, Viorel mi-a spus totul în ziua aia, în apartament.”, a dezvăluit Oana Lis.

Viorel Lis i-a povestit totul imediat cum Oana a ajuns acasă, după sesiunea de cumpărături, iar episodul a marcat-o atât de tare, încât nu a mai putut ascunde faptul că a fost profund dezamăgită de lucrurile pe care femeia i le-a zis soțului ei, astfel că au decis să plece a doua zi.

„Eu eram entuzismată, cu intenții buni. Mi-amintesc că am venit cu pungile cu cumpărături. Nu mai puteam să dorm cu ei în casă. după ce că făcusem un efort financiar, pentru ca puteam să îmi cumpăr eu ceva de banii ăia. Am mai rezistat o singură noapte și apoi ne-am întors la București că nu mai puteam face față tensiunii. (...) Atunci sufeream, plângeam câteva zile, că poate am zis eu ceva sau am făcut eu ceva. ”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest