Oana Lis i-a fost alături lui Adi de la Vâlcea. Cum a reacţionat vedeta, după ce artistul a fost operat

 

Adi de la Vâlcea a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, din cauza problemelor cu bila. Iar acest eveniment, a mişcat foarte multă lume. Inclusiv pe Oana Lis, care a reacţionat imediat.

Din fericire, veştile sunt foarte bune. Manelistul se simte extraordinar şi a ţinut să îi informeze pe cei care îl urmăresc, să stea liniştiţi.

Printre cei care au reacţionat imediat a fost şi Oana Lis, care s-a arătat îngrijorată de probleme de sănătate ale lui Adi de la Vâlcea. Aceasta a stat cu sufletul la gură până când a ieşit din operaţie, iar vestea că artistul se simte bine, a liniştit-o. După mesajul transmis de cântăreţ, de pe Facebook, Oana Lis i-a dat un like, în semn că s-a bucurat că toate lucrurile sunt bune.

"Dragi prieteni, vreau să vă spun că sunt bine. Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu că a avut grijă de mine. Vă mulţumesc pentru mesajele voastre, că v-a păsat de mine. A fost o operaţie extrem de uşoară. Mulţumesc medicului şi personalului. Să ne revem cu drag", a spus Adi de la Vâlcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate