Oana Lis pregătește deja camera copilului pe care urmează să îl adopte: „Va avea peste doi ani, nu va fi un bebeluș”

 

Visul Oanei Lis este la un pas de a deveni realitate. După ce a anunțat că va adopta un copil, vedeta a și început pregătirile camerei celui de care va avea grijă tot restul vietii sale. în exclusivitate pentru Antena Stars, soția lui Viorel Lis a dezvăluit ca atât ea, cât și partenerul său de viață abia așteaptă momentul în care vor deveni părinți pentru prima dată.

Oana Lis a început să pună la punct camera in care copilul ei va sta, chiar dacă deocamdată nu îi cunoaște nici sexul, nici vârsta. Potrivit spuselor sale, singura chestiune certă constă în faptul că cel mic va avea mai mult de doi ani, fără să știe alte detalii.

Trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă. Poate pare ciudat atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit. (...) Pentru că nu știu exact ce vârstă are copilul, am făcut doar anumite modificări, lucruri care nu sunt în mod obișnuit în camera unui copil le-am evacuat de acolo. Știu că va avea peste 2 ani, nu va fi un bebeluș, dar nu știu exact, poate să fie de 7-8 ani”, a spus Oana Lis.

Cât despre cum i-a venit ideea să adopte un copil, Oana Lis a mărturisit că totul a avut loc dupa o scurtă conversație cu o prietenă.  

„Și părinții care adoptă la fel se pregătesc, ca părinții care așteaptă să nască și au 9 luni să se pregătească. Și aici durează o perioadă, să ai timp să te pregătești mental. Totul pornește de la o idee. Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv. Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel.”, a mai spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest