Oana Lis și-a iertat tatăl, după umilințele la care a supus-o în copilărie: “Nu mai am niciun fel de ranchiună”

 

Cu doar câteva zile înainte ca tatăl Oanei Lis sa treacă în neființă, vedeta a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a mărturisit că și-a iertat părintele pentru toate umilințele și tratamentele violente la care a supus-o în copilărie!

Oana Lis a povestit episoade cutremurătoare despre cum tatal ei a batjocorit-o și a înfometat-o atunci când mama ei a murit. Vedeta a vorbit cu ochii în lacrimi despre experiențele marcante care au traumatizat-o și pe care nu le-a putut da uitării nici în prezent.

Soția lui Viorel Lis a recunoscut că foarte multe traume din copilărie i-a marcat prezentul, fiind nevoită să apeleze la ajutor specializat pentru a se descotorosi de imaginile șocante din trecut.

“Să treci printr-un viol, prin tot felul de lucruri, tot felul de dezamăgiri de la persoanaele dragi. Toate astea dor. Am trecut prin depresie, anxietate. Acum sunt bine, mă simt echilibrată. A fost dureros să îmi amintesc lucrurile astea grele.

Nimeni din familia mea nu a crezut că tata m-a violat. Nu am niciun fel de ranchiună pe oamenii care m-au bătut. Când a murit mama mea, eu nu mai aveam ce să mănânc. Vecinii din Mangalia mi-au dat să mănânc. De asta sunt gurmandă acum pentru că acum când îmi permit și eram invitată la evenimente nu știam sa spun nu”, a spus Oana Lis.

În ciuda tuturor violențelor la care a fost supusă, Oana Lis a mărturisit că și-a iertat tatăl și că nu mai nutrește pentru el sentiemente negative, iar asta pentru că simte că multe traume din trecut au fost vindecate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest