Oana și Viorel Lis, la un pas de divorț: „Ne-am certat și ne-am spus vorbe grele!”/ VIDEO

 

Oana și Viorel Lis formează, de departe, unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă românească! Chiar și așa, parcursul poveștii lor de dragoste nu a fost una lipsită de certuri și conflicte! Dar mai multe despre acest subiect a spus Oana, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars!

Oana și Viorel Lis au trecut peste foarte multe obstacole de-a lungul mariajului lor. Încă de când și-au făcut publică relația, cei doi s-au lovit de criticile din partea oamenilor cauzate de diferența de vârstă care există între ei, cât și din lumilor diferite din care făceau parte.

Chiar și așa, cei doi au rămas aproape unul de celălalt, dar Oana Lis admite că au existat la un moment dat probleme care i-au făcut să se certe și care să îi facă să se gândească la despărțire.

„Am avut și noi momente când ne-am certat, poate ne gândeam să ne despărțim sau ne-am spus vorbe, dar după ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Ne-a ținut împreună simțul umorului, lipsa orgoliului, să nu ne jignim partenerul. Am avut și noi momente în care ne-am certat, dar am renunțat la genul ăla de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Ce face Oana Lis pentru a-i satisface plăcerile soțului

Oana Lis a mărturisit, în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars, că este capabilă să facă orice pentru a-i satisface plăcerile soțului. Toată lumea știe plăcerea lui Viorel Lis de a merge la jocurile de noroc, astfel că pentru a-i aduce un zâmbet pe față, blondina a condus kilometrii buni pentru a-și duce partenerul de viața la o sală de jocuri, unde să se bucure de cea mai mare plăcere a sa.   

„A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi.

Este o plăcere controlată. Își permite și el. atunci când ai avut mii de oameni în subordine, novelul tăi de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prin și ninsoarea.  Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat.”, a spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest