De ce Oana Lis nu îl lasă pe Viorel să își facă pagină de Facebook: „Nu ar face față emoțional”/ VIDEO

 

Oana Lis a dezvăluit care este motivul din cauza căruia nu îl lasă pe Viorel să își facă pagină de Facebook! Totodată, soția fostului edil al Capitalei le-a dat și replica celor care au încercat să o pună la pământ prin comentarii răutăcioase!

Oana Lis a fost dur criticată, de-a lungul anilor, atât din cauza relației pe care a început-o cu Viorel Lis, cât și din cauza aspectului fizic. Chiar și așa, blondina a făcut întotdeauna față cu brio comentariilor răutăcioase, iar de când a devenit psiholog a înțeles și care sunt motivele pentru care oamenii se poartă agresiv cu ea.

”Să jignești un om doar ca să îi atragi atenția. Poate nu este într-o perioadă foarte bună și nu este ok. Trrebuie să intru pe pagina cuiva pe Facebook ca să jignesc, că nu îmi place mie de cineva? Trebuie să fim atenți că ce nu ne place la celălalt, este ceva care activează la mine,c are nu îmi place la mine, de fapt. E ok să existe și oameni care nu mă plac. Nu trebuie să mă placă toată lumea, dar nu este ok să vorbești așa cu cineva.”, a spus Oana Lis.

Cât despre motivul din cauza căruia nu îl lasă pe soțul ei să își facă pagină de Facebook, Oana Lis a mărturisit că l-ar afecta profund emoțional toate comentariile negative pe care le-ar primi.

„Înainte nu mă deranjau atât de tare, tocmai de asta Viorel nu are Facebook pentru că nu ar face față emoțional să vadă atâtea jigniri. Pentru mine nu conta atât de mult imaginea publică. Știam cine sunt. Acum fiind psiholog chiar am grijă de imaginea mea. Numai un om care este nemulțumit de viața lui, proiectează pe mine anumite lucruri. Este om care sufera, care are anumite probleme.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest