Cum a reușit Oana Lis să se remarce pe Tik Tok: “Mi se pare că sunt super tare”

 

Oana Lis se numără printre vedetele care își omoară timpul stând pe Tik Tok, astfel că este la curent cu toate tendințele de pe platforma de socializare. În exclusivitate pentru Antena Stars, soția fostului edil al Capitalei a mărturisit cum anume a reușit să remarce pe internet.

Oana Lis este una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul autohton. Ori de câte ori a trebuit să își exprime punctul de vedere a făcut-o, fără să dispară din piesaj. Ba mai mult, deseori a oferi și detalii picante din relația cu Viorel Lis. Astfel că oamenii care o urmăresc o apreciază pentru transparența de care a dat dovadă de fiecare dată.

Cum a reușit Oana Lis să se remarce pe Tik Tok

Potrivit spuselor Oanei Lis, un filmuleț mai vechi cu ea circulă în mediul online. În clip vedeta își pregătea ditamai sandwich-ul cu pâine, șorici și smântână și pentru că pofta a fost atât de mare, nu s-a putut abține să nu guste o gură din el.

”Mi-a făcut poftă și mie poftă filmulețul, chiar sunt la dietă și este destul de chinuitor. Așa că-mi pare rău pentru cei care au văzut filmulețul și erau la dietă. Cine are vârsta mea știe când apăruseră fabricile de pâine turceasc, aveau așa niște zimți pe dedesubt și bine, mâncam parizer cu unt, era un deliciu. Ce creveți, ce homari?!, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Mai mult de atât, Oana Lis a dezvăluit că cel care își petrece mai mult timp pe Tik Tok decât o face ea este chiar fostul edil al Capitalei, care îi trimite clipulețe amuzante de fiecare dată.

”Eu nu prea stau pe Tik Tok, sincer, Viorel e fan Tik Tok, îmi mai trimite și el filmulețe, mi se pare super tare că sunt pe Tik Tok, pe YouTube, deși eu nu am postat nimic, sunt chestii haioase pe care eu le-am filmat în trecut.”, a mai adăugat Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest