Ce face Oana Lis pentru a-i satisface plăcerile soțului: „Nu este nicio rușine. Și doctorul ne-a recomandat”

 

Chiar dacă Oana și Viorel Lis au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, din cauza diferenței de vârstă, cât și a statutului financiar, iată că cei doi au răzbit peste toate, în ciuda problemelor cu care s-au confruntat de-a lungul timpului. Vedeta a mărturisit că deși a trecut o bucată bună de când sunt împreună, este dispusă să facă orice pentru a-i satisface plăcerile soțului.

Deși nu mulți au fost cei care au dat o șansă relației lor, iată că Oana Lis și Viorel formează la ora actuală unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi au demonstrat că iubirea care îi leagă este una sinceră, iar blondina a arătat că este o femeie extrem de puternică, mai ales în moemntele în care fostul edil al Capitalei s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.  

Ce face Oana Lis pentru a-i satisface plăcerile soțului

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Oana Lis a mărturisit că este capabilă să facă orice pentru a-i satisface plăcerile soțului. Toată lumea știe plăcerea lui Viorel Lis de a merge la jocurile de noroc, astfel că pentru a-i aduce un zâmbet pe față, blondina a condus kilometrii buni pentru a-și duce partenerul de viața la o sală de jocuri, unde să se bucure de cea mai mare plăcere a sa.   

„A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi.

Este o plăcere controlată. Își permite și el. atunci când ai avut mii de oameni în subordine, novelul tăi de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prin și ninsoarea.  Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat.”, a spus Oana Lis.

Mai mult decât atât, Oana Lis susține că până și doctorul lui Viorel i-a recomandat acestuia să nu înceteze să joace la aparate, pentru că îi ține creierul activ: „În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare.”, a mai spus Oana Lis pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest