Oana Mizil a depășit problemele cu greutatea fără să urmeze o dietă strictă: secretul dezvăluit în premieră la Antena Stars!

 

Oana Mizil a reușit să slăbească 24 de kilograme fără a ține dietă, dezvăluind în exclusivitate pentru Antena Stars metoda la care a apelat. Vedeta a mărturisit că întotdeauna a avut o greutate mică, oscilând între 49 și 51 de kilograme în tinerețe, dar s-a îngrășat 15 kilograme din cauza unei urticarii acute și a stresului. În ciuda încercărilor de a urma diete și de a face sport, aceasta nu a reușit să scape de kilogramele în plus până când a apelat la ajutorul unui medic nutriționist și a urmat un tratament cu injecții.

Oana a povestit că a făcut cercetări ample înainte să înceapă acest tratament și a mers chiar și în Germania pentru a afla mai multe detalii despre acesta. După ce a fost consultată de un medic de boli nutriționiste și diabet, Oana a început tratamentul, care a constat în injecții. În prima lună, aceasta a reușit să slăbească câteva kilograme, iar în 4-5 luni, a slăbit organic, frumos și natural 24 de kilograme. Oana a ajuns la 53 de kilograme și s-a simțit foarte bine, mai ales că a reușit să scape de grăsimea viscerală de pe organe, prevenind astfel riscul de diabet și de oscilații de tensiune.

Nu puteam să dau jos deloc, ținând și diete și făcând și sport. Chiar nu puteam. Eu întotdeaua mâncăm sănătos, așa îmi cresc și copilul. M-am dus la o doctoriță nutriționistă. Împreună cu dânsa am reușit să facem acest tratament cu injecții. Am citit foarte mult înainte să încep, am fost și în Germania ca să mă interesez. Acolo am vorbit și cu un doctor de boli nutriționiste și diabet. M-a controlat, am făcut analize și am văzut că sunt perfect sănătoasă.", a precizat vedeta.

Vedeta a împărtășit și trucurile învățate de la bunica sa, care o ajută să mențină greutatea corporală sub control. Astfel, Oana a precizat că evită să mănânce seara și încearcă să consume alimente sănătoase și cât mai puține produse procesate. Aceasta a încurajat și pe ceilalți să încerce să adopte un stil de viață sănătos și activ, care să îi ajute să se simtă bine în propriul corp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest