Oana Radu, la un pas să fie părăsită de soț, pentru că mânca pe ascuns: „Și-a făcut bagajele și mi-a zis că o să plece”/ VIDEO

 

Oana Radu s-a transformat total! Vedeta a reușit să slăbească 100 de kilograme, după ce a adoptat un stil de viață sănătos, bazat pe un plan nutrițional drastic combinat cu foarte multă mișcare fizică. Însă până să ajungă la forma fizică de care se bucură astăzi, cântăreața a recunoscut că au existat foarte multe obstacole peste care a fost nevoită să treacă, mai ales pentru că soțul ei a fost la un pas să o părăsească din cauza nerespectării programului stabilit împreună!

Oana Radu a vorbit mai deschis ca niciodată despre un episod care a marcat-o și care a însemnat boost-ul de care avea nevoie pentru a se ambiționa și pentru a ajunge la silueta la care a visat dintotdeauna.  

Oana Radu a dezvăluit că au existat momente în care mânca pe ascuns în baie, moment în care soțul ei, Cătălin Dobrescu a observat că ia în greutate și a decis să o cântărească zilnic. Pentru că și-a dat seama că artista „trișează” și că îl minte, acesta și-a făcut bagajele și a fost la un pas de a o părăsi, invocând ca motiv faptul că nu este capabilă să renunțe la viciile pe care le are, în detrimentul unui stil de viață sănătos.

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc”, a declarat Oana Radu.

În continuare, vedeta a mărturisit că a realizat cât de mult ține la soțul ei, iar gândul că ar putea-o părăsi din cauza unui motiv atât de nesemnificativ a speriat-o groaznic, moment în care a decis că va ajunge la cea mai bună formă a ei.

”Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest