Oana Roman a câștigat procesul legat de moștenirea primită de la mătușa sa! Va intra în posesia unei averi fabuloase!

 

Oana Roman a câștigat procesul, care durează de mai bine de patru ani, în legătură cu moștenirea primită de la mătușa sa. Contactată de reporterii Antena Stars, vedeta a mărturisit în ce constă averea fabuloasă pe care o va deține de acum înainte.

Oana Roman și sora sa, Catinca, au fost la un pas să piardă moștenirea pe care au primit-o de la mătușa lor, Rodica Georgescu. Ruda lor a murit în luna ianuarie, a anului 2017, răpusă de cancerul care a ținut-o la pat mai bine de un deceniu. Fără copii, Rodica Lenuța Georgescu a lăsat toate bunurile în posesia nepoatelor sale.

În ce constă averea fabuloasă

Mătușa celor două surori Roman le-a lăsat prin testament, o casă cu curte la Sinaia, dar și o sumă mare de bani pe care o avea într-un cont deschis la o bancă. Bunurile moștenite au fost în pericol, după ce instituția Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a dat-o în judecată pe Mioara Roman, sub pretextul că a locuit ani buni într-o vilă care nu era pe numele ei, fară să plătească chirie.

Oana Roman a câștigat procesul!

După patru ani de stat prin tribunale, femeile din familia Roman pot răsufla liniștite după ce au câștigat procesul legat de moștenire.

„Am câștigat procesul despre contestarea testamentului. Am câștigat definitiv. Este o victorie importantă pentru noi. Noi câștigasem pe fond și este o sentință definitivă. Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, ne-a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest