Ce a spus Oana Roman despre divorțurile scandaloase ale lui Pepe: „Rezultatul a fost unul prost”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Oana Roman s-a dat cu părerea despre căsniciile eșuate ale lui Pepe care s-au sfârșit prin divorțuri scandaloase. Pe lângă asta, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are, de fapt, cu artistul!

După ce Oana Zăvoranu a dat de înțeles că motivul pentru care Oana Roman a sărit în apărarea lui Pepe este din cauza dorințelor ascunse pe care le are pentru acesta, fiica lui Petre Roman a infirmat spusele brunetei și a mărturisit că între ea și artist există o relație de prietenie de ani buni.

„El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decât mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea. Sunt oameni care au încercat să abereze și să insinueze că eu aș vrea să am o relație cu el, niște lucruri atât de strogătoare la cer. A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea. Eu în cele mai grele din viața lui am fost lângă el și l-am susținut fără să-mi ceară.”, a spus fiica lui Petre Roman.

 Cât despre căsniciile eșuate ale lui Pepe, Oana Roman este de părere că reprezintă crucea pe care artistul trebuie să o ducă. Vedeta a mărturisit că artistul este un ghinionist în amor, din moment ce căsniciile lui s-au terminat cu divorțuri scandaloase și pline de controverse.

”Nu-mi dau seama dacă în seara aia, într-un moment de disperare, s-a dus să facă chestia asta sau cineva i-a sugerat. Rezultatul a fost unul prost. Și pentru el și pentru ea. Pepe nu avea de unde să știe de plecarea ei la munte, pentru că nu mai locuiau împreună. Eu cred că, cumva, toți în viața asta avem și ducem o cruce. Cred că asta e crucea lui.”, a declarat Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest