Oana Roman, declarații inedite despre scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă: „Este un pericol pentru copii”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman a făcut o serie de declarații inedite despre scandalul de proporții dintre Pepe și Raluca Pastramă, după ce a fost în calitate de martoră la procesul celor doi!

În urmă cu câteva zile, showbiz-ul autohton a fost lovit de vestea că adevăratul motiv al despărțirii dintre Pepe și Raluca Pastramă ar fi infidelitatea din partea femeii. Totul a ieșit la iveală, din cauza ordinului de restricție pe care bruneta l-ar fi obținut din partea autorităților, sub motivul că artistul ar fi fost agresiv fizic cu ea.

Oana Roman a fost martoră la procesul lui Pepe cu Raluca

Potrivit informațiilor obtinute de Spynews.ro, scena presupusei agresiuni ar fi avut loc chiar în parcarea clubului de tenis unde și Oana Roman își duce fiica. Din cauza descrierii ambigue a Ralucăi Pastramă a momentului în care ar fi fost brutalizată de Pepe, fiica lui Petre Roman este sigură că bruneta nu a fost nicio clipă victimă unor violențe așa cum susține.

„Eu merg cu Iza la tenis și cu fetele lui Pepe. Ne întâlnim de patru ori pe săptămână, ne vedem foarte des. Știm cum este aranjată poziția stadionului. Marius a ajuns când Raluca ajunsese. Este imposibil ca un conflict să aibă loc acolo fără să vadă nimeni și să vadă copiii, pentru că ei stau într-un balon închis total.”, ne-a dezvăluit Oana Roman, la „Showbiz Report”.

Oana Roman a mărturisit că a aflat de separarea celor doi din anunțului făcut de Pepe pe canalul său de YouTube. Totodată, vedeta a ținut să precizeze că artistul și-a dorit o despărțire pe cale amiabilă, însă comportamentul Ralucăi Pastramă a făcut ca totul să se transforme intr-un scandal de proporții.  

„Nu-mi explic. Nu știu nici ei dacă au idee cum s-a ajuns aici. Și eu am fost luată prin surprindere de anunțul lui Pepe. Așa am aflat și eu. Nu a spus nimănui înainte. Nu știu ce s-a întâmplat. Eu cred că și-a dorit o despărțire civilizată. Că au existat plecări la munte, asta am auzit și eu. Dar mai multe detalii nu știu. Am auzit și eu ca toată lumea, dar nu mă pot da cu părerea. Eu nu cred că el și-a dorit un conflict de genul ăsta. Ordinul de restricție obținut a fost ascuns pentru că el este un pericol pentru copii. ”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest