Oana Roman a izbucnit în lacrimi, din cauza lui Petre Roman:„N-am fost o fiică bună!”. Imagini uluitoare cu vedeta!

 

Oana Roman a izbucnit în lacrimi, din cauza durerii pe care i-a pricinuit-o tatăl ei, Petre Roman. Vedeta și-a descărcat sufletul, în fața celor care o urmăresc pe contul ei de socializare și le-a povestit acestora de ce este supărată pe părintele ei.

Recent, Oana Roman a celebrat-o pe fiica ei, Iza, cu ocazia împlinirii vârstei de 7 ani. Deși a trecut recent printr-un divorț de Marius Elisei, vedeta și fostul partener de viața au rămas în relații bune de dragul micuței lor, astfel că și bărbatul a fost invitat la petrecerea fiicei sale, lucru la care nu se așteptau prea mulți. 

Oana Roman a izbucnit în lacrimi, din cauza lui Petre Roman

Dezamăgirea Oanei Roman a venit, în schimb, din partea altor persoane apropiate. Pe contul ei de socializare, vedeta a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că tatăl ei și foștii socrii nici măcar nu s-au sinchisit să o sune pe nepoata lor sa îi zică un simplu "La Mulți Ani".

Oana Roman s-a arătat confuză în privința comportamentului celor trei oameni maturi, dat fiind că era vorba să își arate dragostea față de un copil care nutrește sentimente de iubire pentru ei. 

”Bunicii ei nu au fost lângă ea niciunul, în afară de mama pe care a văzut-o deoarece stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea nici măcar cu un telefon. Ok, poate să nu-ți placă de mine, pot să consider că n-am fost o fiică bună sau n-am fost o noră bună, dar copilul ăsta ce vine are? (...)

Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să-i dea un telefon să-i spună ”La mulți ani”, anul ăsta nimeni.”, a povestit Oana Roman pe Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest