Oana Roman, prima apariție la TV, după ce a divorțat de Marius Elisei: „A fost greu, a fost cu ceartă. Eu am dat o lecție”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman a avut parte de prima apariție televizată, după divorțul de Marius Elisei. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, la notar și în ce relații a rămas acum cu fostul soț.

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Deși de-a lungul mariajului, s-au mai confruntat cu neînțelegeri, de fiecare dată au reușit să le soluționeze și să treacă peste ele... dar nu și acum.

Anunțul despărțirii a fost făcut de Oana Roman pe contul ei de socializare și chiar dacă toată lumea spera la o împăcare, decizia de a divorța nu a putut fi schimbată de nimeni și nimic, astfel că în urmă cu câteva zile cei doi s-au prezentat la notar unde au semnat actele de divorț.

În cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Oana Roman a recunoscut că separarea de Marius Elisei a fost extrem de grea, iar tensiunile dintre ei au atins cote maxime. Însă ce s-au liniștit și au gândit la rece, au ajuns la un numitor comun.

Potrivit spuselor sale, Oana Roman și Marius Elisei își doresc ca fiica lor, Iza, să crească într-un mediu în care părinții ei, chiar dacă sunt divorțați, se înțeleg extraordinar și să se bucure de prietenia care există între ei, ăsta fiind principalul motiv pentru care foștii soți au făcut un clip împreună în care au vorbit de separarea definitivă.

''Acum a avut loc doar o semnătură, a fost doar o formalitate. Eu nu am vrut să vorbesc public despre asta. Eu mi-am dorit să anunțăm împreună, ca să fim un exemplu, să arătăm că se poate dacă vrei. Nu a fost așa la început, a fost greu, a fost cu ceartă, dar am avut puterea amândoi să demonstrăm că niște oameni care vor ca copilul lor să fie protejat se poate. Eu am dat o lecție de comunicare și cum să-ți gestionezi imaginea, dar și realitatea ta interioară. Nu cu scandal, nu cu certuri, se poate'', a spus Oana Roman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest