Oana Roman, momente delicate: "Mi s-a urat să fac CANCER"

 

Oana Roman trece prn  momente grele. Pe lângă problemele de sănătate care nu îi dau pace, vedeta trebuie să îndure înjurături şi blesteme primite pe pagina de socializare.

După ce a publicat mai multe imagini cu ea la spital, Oana Roman a fost pusă la zid de mai mulţi "prieteni" din mediul virtual ale căror vorbe au mers atât de departe, încât i-au urat fiicei fostului premier al României să se îmbolnăvească de cancer.

 

"Ieri și astăzi, am constatat încă o dată, cu mare stupoare, că există în lumea asta o cantitate incomensurabilă de ură și răutate. Pe contul sau pe pagina mea de facebook pot scrie și arăta  orice, atâta timp cât nu jignesc și nu fac rău nimănui. Este strict treaba ea ce scriu sau arăt. Pentru faptul că am pus o poză din spital am fost înjurată, jignită, blestemată. Am primit un mesaj de la cineva care îmi ura să fac cancer. Este absolut abominabil ce pot să scrie și să gândească unele persoane. Cât de multă ură, răutate și invidie poți avea în tine, cât de rătăcit la minte să fii! Sunt şocată că oameni tineri pot gândi așa despre un om pe care nu îl cunosc și care nu deranjează pe nimeni.  
De ce ne dezumanizăm? De ce suntem mai rău că animalele sălbatice?",
este mesajul transmis de Oana Roman, pe pagina de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest