Oana Roman o dă în judecată pe fosta prietenă Vica Blochina: ”Să fiu despăgubită moral și material”

 

Influencerița s-a simțit denigradă de fosta amică pe care nu are de gând să o menajeze și o amenință că o va da în judecată.

 

Oana Roman și Vica Blochina au fost la un moment dat foarte aproapiate. Ceva s-a fisurat în relația lor, astfel încât au ajuns să se dușmănească. Recent, fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a avut o postare pe Instagram cu privire la ceaiul de slăbit căruia Oana Roman îi face reclamă. Vica Blochina susține că fosta prietenă nu a reușit să scape de atât de multe kilograme și că nu face altceva decât să îi păcălească pe cei care ajung să cumpere produsul.

 

Influencerița s-a arătat deranjată de comentariul blondinei și a spus că o va da pe aceasta în judecată, mai ales că are un proces câștigat la activ pe aceiași temă. Oana Roman este decisă să ceară daune morale și material Vicăi Blochina.  

 

„În același timp, după cum unii știu, am câștigat un proces civil în instanță pentru calomnie, denigrare și pentru care am câștigat daune morale suma de 25.000 de lei. Voi mai câștiga unul pentru că voi mai face încă un proces, dar de data aceasta în plus voi cere instanței să desemneze un expert independent căruia să îi pun la dispoziție telefonul meu din care să extragă pozele din el și să facă o expertiză tehnică prin care să vadă dacă acele poze despre care se face atât tam tam sunt editate sau nu. Ca să încheiem discuția și să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigările și minciunile fără probe care se vehiculează în spațiul public”, a spus Oana Roman, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest